Skovhjørnet 3, Asserbo, 3300 Frederiksværk

VILLA MED GOD PLANLØSNING OG DIREKTE TIL SKOVEN OG CA. 3 KM TIL LISELEJE STRAND

HER ER MULIGHED FOR AT UDSTYKKE EJENDOMMEN I OP TIL 3 GRUNDE ifølge lokalplanen som siger at mindste grundstørrelse skal være 900 m2.
DETTE HUS ER I SIN TID BYGGET MED EKSKLUSIVE DETALJER MEN HAR I DAG BEHOV FOR ET NYT TAG OG EN KÆRLIG HÅND. DRIVHUSET BLIVER FJERNET.
NÅR DET ER SAGT, SÅ FÅR MAN TIL GENGÆLD EN FANTASTISK EJENDOM, SOM LIGGER DIREKTE TIL SKOVEN OG KUN CA. 3 KM (CA. 10 MINUTTER PÅ CYKEL) FRA LISELEJE STRAND, TILMED TÆT PÅ ARRESØ SAMT ROSKILDE FJORD.

Villa i et plan opført i gule sten med tag built-up med tagpap som skal udskiftes. Huset er opført 1968 og er beliggende i Asserbo i villakvarter.
Ejendommens bebyggede areal udgør 177 m2.
Ejendommen indeholder vindfang og entre/hall, begge med sorte skifer klinker på gulv. Stort marmor badeværelse med rosa marmorfliser på vægge og gulv, toilet, bidet, bruseniche og indbygget solarium. Badeværelse og gæstetoilet er idag sammenlagt,
Tre værelser med indbyggede skabe, fra 2 værelser udgang/dør til terrasse.
Ældre kvalitetskøkken med elementer(oprindeligt), komfur, emhætte og køleskab. Bryggers med kummefryser og vaskemaskine. (Der garanteres ikke for funktions dygtigheden af hårde hvidevarer.)
Stor opholdsstue med pejs/spisestue/havestue (sidstnævnte tilbygget i 1989). Flere udgange fra stuen til have/terrasse. Termoruder overalt.

På ejendommens grund er anlagt swimmingpool, 10 x 5 meter med siddeområde/terrasse, overdækket med stort drivhus på 170 m2, drivhus fjernes af sælger.
Derudover stor have, som støder op til skov, anlagt med plæne og ældre træer og buske.

Ejendommen opvarmes med centralvarme fra eget oliefyr som man må forvente skal udskiftes til anden varmekilde.

Garage areal 36 m2, nu indrettet med vinduer i stedet for port. Mellem garage og villa er carport, areal 27 m2.

Ejendommen er beliggende på grund med tinglyst areal 2.828 m2, heraf vej 49 m2, området er omfattet af lokalplan 01.30 for Møllevang, vedtaget 2005, hvoraf det bl.a. fremgår, at grunde kan udstykkes med min. grundstørrelse 900 m2.